Lies Montfoort, geb. 25-11-01950 is de partner van Jack Dekker geb. 21-11-1946. Daar Jack Dekker zeevarende was en Lies veel mee ging , waren honden niet mogelijk.

Vanaf 1988 zijn wij te samen. Lies heeft uit een vorig huwelijk 2 dochters een woont in Amsterdam en de oudste woont in Rotterdam. Jack Heeft uit een vorig huwelijk 2 zonen en 1 dochter. De oudste zoon woont in Vlissingen , de jongste in Nieuw en St Joosland. Mijn dochter woont in Goes.

Onze eerste husky kregen we in 1995 nadat Lies aan de wal bleef.
Deze hond, Katja, is bijna 12 jaar oud geworden en hebben we moeten laten inslapen nadat er een grote tumor in haar lever gevonden werd. Ze was toen reeds een paar maanden met tussen pozen ziek, dit werd echter door de dierenartsen aan allergie en verminderde weerstand toegeschreven waar voor ze dan weer diverse soorten medicijnen kreeg.. We besloten toen om geen hond meer te nemen.
Dit duurde echter niet lang. In 2007 kregen we Moa en voor we het wisten hadden we 7 hondjes (op dit moment, 2012) Jack is nu met pensioen en zit aan de wal, we kunnen ons nu volledig op de zorg en sport met de hondjes storten.
We zijn nu bezig om wat ruimer te gaan wonen (meer grond) Helaas zijn we tot op heden onze huidige woning niet kwijt kunnen geraken. (Ook wij hebben wel eens last van die Sesi Amarok (zie beschrijving hieronder:

Sesi Amarok
We hadden besloten, nadat we meer huskys kregen, dat we ons in 2009 als kennel zouden gaan inschrijven.
Wegens mijn beroep, waardoor ik veel in het buitenland zat, hebben we de kennel op naam gezet van Lies Montfoort
Bij een kennel behoord een naam en gingen hier naar op zoek.

Het moest een unieke naam zijn en het werd Sesi Amarok
.
Deze naam mochten we bij registratie hebben en werd aldus toegekend.

Sesi Amarok is een naam die we gevonden hebben via Internet, we waren op zoek naar namen voor Huskys en een naam voor de kennel.

Sesi betekend Sneeuw en Amarok: een gigantische wolf
Samen gevoegd krijgen we Sesi Amarok met betekenis Gigantische Sneeuw Wolf

Figuurlijk bedoeld.
Iedereen komt in zijn leven wel eens in een sneeuw storm en ziet op dat moment gigantische Sneeuw Wolven.

Maar, zoals we weten, na regen komt zonneschijn.

<
aaaaaaaaaaaaiii